Bilde av LN-FAL og LN-FAM

Første bilde av LN-FAL

Tusen takk til Andreas Mowinckel for å la meg få bruke bildet av LN-FAL. Coast Air fløy for Air Stord mellom Lista og Oslo i perioden 1998-1999 med denne maskinen. Besøk gjerne Andreas’ gode gamle Fornebuside. Mange gode minner! Andreas har også bidratt med et bilde av LN-FAM. Sannsynligvis har nok denne også vært innom Lista-ruta, men det er kun LN-FAL og LN-FAV jeg vet med 100% sikkerhet. Dersom noen har noen opplysninger, ta kontakt.

Bildet blir å finne i galleriet. Bilder > Flyene

 

Noen som har opplysninger som kan bekrefte at dette har vært brukt på Air Stords Lista-ruter til Oslo? Det er lite sannsynlig at kun LN-FAL har vært brukt.

Legg inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *